Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier.

31 mei
2023

Een nieuwe website

Updates over dit project vindt u voortaan op https://www.habion.nl/projecten/randmeer-harderwijk/. Deze website blijft voorlopig wel bestaan, als overzicht en archief.
> lees verder

27 okt
2022

Nieuwsbrief over tijdelijke bewoning en sloop

Deze nieuwsbrief is verspreid op 27 oktober 2022.
> lees verder

Herontwikkeling Randmeer Harderwijk
30 sep
2021

Gespreksverslagen werkgroep Randmeer

In juli 2020 zijn de plannen voor de locatie-ontwikkeling Randmeer bekendgemaakt. Daarop zijn veel reacties binnengekomen. Inmiddels zijn de samenwerkende partijen samen met de gemeente Harderwijk al geruime tijd in gesprek met omwonenden. Die gesprekken hebben geresulteerd in de vorming van een werkgroep. In deze werkgroep wordt opnieuw naar het voorliggende plan gekeken, om het daar waar mogelijk te verbeteren. Uiteraard zoveel mogelijk in lijn met de wens van omwonenden. Initiatiefnemer Habion en de gemeente gaan hier bestuurlijk mee akkoord. Habion en Koopmans gaan daarbij een inspanningsverplichting aan om in onderling overleg met de werkgroep te onderzoeken of de bezwaren zijn weg te nemen. Een en ander heeft geleid tot een 'ruimtelijke analyse en uitgangspunten - herontwikkeling Randmeer'. Hiermee heeft het college van B&W van Harderwijk ingestemd. Ook is ingestemd met het 'procesvoorstel om een alternatief uit te werken dat aan de uitgangspunten van de ruimtelijke analyse voldoet: de bouw van circa 165 woningen, een kwalitatief hoogwaardige parkeeroplossing en een kwalitatief hoogwaardige inrichting van de buitenruimte. Dit vormt de basis voor het verdere proces. Op 11 januari 2021 vond de 1e bijeenkomst plaats van de werkgroep Randmeer. Het doel van de werkgroep is om gezamenlijk tot breed gedragen plan te komen waar voor iedere partij voldoende draagvlak is.
> lees verder

27 aug
2021

Nieuwsbrief augustus 2021

Deze nieuwsbrief gaat over de herontwikkeling van de locatie Randmeer in Harderwijk. In deze nieuwsbrief kunt u onder andere lezen over de ontwikkelingen rondom het oude verzorgingshuis en de renovatie van Westeinde en Meerstaete.
> lees verder

04 mei
2021

Nieuwsbrief mei 2021

Periodiek versturen we vanuit het project een nieuwsbrief, met daarin de laatste updates. Afgelopen week is de meest recente nieuwsbrief verstuurd. Benieuwd naar alle informatie?
> lees verder

02 okt
2020

Laatste nieuwsbrief

Periodiek versturen we vanuit het project een nieuwsbrief, met daarin de laatste updates. Afgelopen week is de meest recente nieuwsbrief verstuurd. Benieuwd naar alle informatie?
> lees verder

17 sep
2020

Nieuw op de website

We hebben vragen ontvangen over de exacte positie van de nieuwbouw ten opzichte van de bestaande bebouwing. We hebben daarom een tekening toegevoegd die goed aangeeft waar de nieuwbouw is gesitueerd.
> lees verder

24 jun
2020

Gemeente werkt mee aan herontwikkeling zorgcentrum Randmeer

Woningbouwvereniging Habion wil investeren in nieuwbouw op de locatie van zorgcentrum Randmeer. De gemeente heeft toegezegd daaraan te willen meewerken.
> lees verder

05 jun
2020

Impressies Randmeer gereed

De herontwikkeling was al eerder gestart. Nu zijn er ook fraaie artist impressions die een goede indruk geven van de invulling van het terrein.
> lees verder